WALK IN INTERVIEW WITH JOVANA BAČANAC

Interview met Jovana Bacanac

Inloopinterview met Jovana

Hoe was je begin? Hoe zag het eruit?

Marija Micic

Mijn liefde voor deze job gaat terug tot 2000, toen ik voor het eerst ging upgraden naar een van de eerste nagelverlengingssalons in Belgrado. Eerst was het liefde. Kort daarna begon ik het zelf te doen, voor de persoonlijke behoeften en behoeften van mijn vrienden, in de kamer van mijn vriendin. Velen hielden van de manier waarop ik het deed, dus het aantal geïnteresseerde mensen groeide, evenals mijn ervaring, waardoor ik begon en kosten in rekening bracht voor mijn diensten. Ik zou eraan willen toevoegen dat mijn begin teruggaat tot de tijd vóór de opkomst van sociale netwerken, dus de aanbeveling was fundamenteel en de enige gezaghebbende hoe succesvol je bent in wat je doet. Hoewel we vandaag in een tijd van “volgers” leven, houd ik er nog steeds aan vast. 🙂

Is deze baan altijd je droombaan geweest of dacht je eerder dat je iets heel anders zou gaan doen?

Stela LoBrands

Het is niet. Voordat nagelverlenging als service in ons land arriveerde, wilde ik kapper worden. Ik heb een hele zomer doorgebracht in een plaatselijke kapsalon, waar ik schoonmaakte en het vak leerde. Later heb ik die kennis opgewaardeerd door te werken in het delen van een werkruimte met collega-kappers. Toen ik met dit werk begon, zat ik nog op de middelbare school, toerisme op de middelbare school. Ik wist zeker dat het maar een hobby was en dat toerisme iets was dat ik in de toekomst zeker zou nastreven. Toen ik me inschreef voor de universiteit, probeerde ik ook wat dichter bij het beroep te werken, maar mijn liefde voor nagels won die strijd. Als ik niet was waar ik nu ben, sluit ik de mogelijkheid niet uit om aan toerisme te doen, want dat vind ik ook heel leuk. Geschiedenis, kunstgeschiedenis en aardrijkskunde zijn iets dat ik vandaag de dag nog steeds graag studeer, maar niet als toerist, maar als toerist. 🙂

Naast het bovenstaande zou elk soort werk met wilde dieren mij voldoening geven. In nauw contact met hen, wat ik al meerdere keren heb gehad, voel ik iets speciaals, ik ben ook een grote fan van fotografie. Gelukkig is fotografie nauw verwant aan het werk dat ik vandaag doe, in tegenstelling tot wilde dieren. 🙂

Werkte u in salons of had u een eigen salon?

Andrea Cvitković

Achter mij staat 15 jaar salonwerk. Het begon allemaal vanuit een kleine kamer in het appartement. Ik werkte ook in twee salons en runde een volledig bedrijf in een van hen. Maar dat was van korte duur.

Destijds hadden we bij wijze van spreken geen goed nagelmateriaal, alleen plastic tips en één gel. Buildergels bestonden niet zoals kleurgels. Je kon alleen een opleiding volgen in een plaatselijke salon met een meisje dat daar werkte. We waren allemaal autodidact.

Na een korte pauze en het op de markt komen van nagelconstructiesystemen die we nog steeds gebruiken, besloot ik mijn eigen salon te openen. Ik werd geholpen door een vriend die op dat moment al bekend was met het nieuwe werksysteem voor mij. Ik opende mijn eerste salon met mijn toenmalige kapper. Bij salonwerk heb ik nooit iets anders behandeld dan vingernagels, zelfs geen pedicure. Twaalf uur werken per dag, vijf jaar aflossen van de lening en de dagelijkse strijd om alle rekeningen aan het einde van de maand te betalen, was voor mij niet moeilijk. Ik deed waar ik van hou en dat was het enige dat ertoe deed. 🙂

Er zijn maar heel weinig mensen op aarde die het geluk hebben om te doen waar ze echt van houden en dat mogen we nooit vergeten.

Omschrijf ons uw zakelijke stijl waarvan u denkt dat deze de beste resultaten oplevert in relatie tot collega’s en klanten?

Martina Žiljak

Ik ben iemand die sterk gelooft in eigenheid en dat er geen universele formule is voor succesvol zakendoen. Ik voelde het op mijn eigen huid.

Om succesvol zaken te kunnen doen, is het allereerst nodig om elke ochtend tevreden naar het werk te gaan. Cliënten hebben het gevoel dat als je je werk niet met enthousiasme doet, je het gewoon “doet”. Natuurlijk heeft ieder van ons die betere en slechtere dagen als gevolg van bepaalde levensomstandigheden, maar het is niet goed als die ontevredenheid elke dag wordt.

Ook de ruimte en omgeving waarin je werkt is erg belangrijk. Het zou je verbazen hoeveel klanten een salon kiezen door hoe deze is ingericht en hoe de sfeer is als deze voor het eerst komt. Het is belangrijk hoe je je voelt in de ruimte waarin je werkt, en richt deze daarom in naar jouw smaak en conform de mogelijkheden.

Naast kennis en vaardigheden in het maken van nagels zijn professionaliteit in de omgang met klanten en communicatieve vaardigheden erg belangrijk. Probeer professioneel maar ook hartelijk te blijven. Het is essentieel dat u goed geïnformeerd bent over de producten die u gebruikt om al uw klantvragen te kunnen beantwoorden. Hetzelfde geldt voor knutseltechnieken. Kies voor één merk, een merk waarmee u de kwaliteit van de dienstverlening kunt garanderen en altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de nagelindustrie. Uw klanten zullen het waarderen.

Als u professioneel, goed geïnformeerd en vriendelijk voor uw klanten bent, zult u nooit in een situatie verkeren waarin ze u in diskrediet zullen brengen, wat we vandaag vaak kunnen horen.

Opleiding is iets dat ook uw zelfvertrouwen zal vergroten en zo uw relatie met klanten zal verbeteren. Het introduceren van nieuwigheden en het volgen van trends op het gebied van producten of fabricagetechnieken is iets dat de oude zeker zal behouden en de aandacht zal trekken van nieuwe klanten.

Denk je dat deze baan moeilijk is qua fysiek en mentaal werk?

Andrea Cvitković

Niet. Ons werk is een van de leukere en gemakkelijkere banen voor een vrouw. De meeste van degenen die zich met dit bedrijf bezighouden zijn zelfstandige zelfstandige, in hun eigen appartement of salon. Dat soort vrijheid en onafhankelijkheid wordt vaak vergeten. Je eigen tijd beheren, kunnen kiezen en zaken doen is erg belangrijk, zeker voor een vrouw.

Manicure en werk in de salon is vooral creatief en schoon. De duizelingwekkende vooruitgang van de industrie zelf heeft het interessanter dan ooit gemaakt. Regelmatige creatie van nieuwe producten en technieken maakt het spannend en voor kenners nooit saai. Dit is een groot voordeel van de schoonheidsindustrie in vergelijking met sommige andere, die op zichzelf zodanig zijn dat er niet veel vooruitgang en verandering is.

Elk nieuw product of elke techniek is een nieuwe uitdaging en inspiratie voor een nageldesigner. Voor getalenteerde mensen en degenen die het niet moeilijk vinden om met mensen te werken, is deze baan een plezier.

Helaas zijn er velen die zich in deze wateren bevonden omdat ze op dat moment niet wisten wat hun juiste keuze was. Velen hebben besloten dit aan te pakken door op Instagram naar foto’s van prachtig versierde nagels te kijken, zonder dat ze zich bewust waren dat ze ze gemaakt hadden. Zulke mensen zijn helaas meestal teleurgesteld door onrealistische verwachtingen. Deze baan is moeilijk voor hen en het werk is financieel niet gerechtvaardigd. 🙂

Hoe de ijver en de opwinding te bewaren en niet op te geven wegens mislukking?

Branka Zecevic

Een van de manieren om elen te behouden, is zeker onderwijs. Naast nieuwe kennis brengt onderwijs ook wat nieuwe energie en zelfs kennissen. Naast kennis in technische zin doe je ook nieuwe kennis op over gereedschappen of producten van de nieuwe generatie. Het volgen van trends in dit opzicht is zeker iets dat elke nagelontwerper nieuwe opwinding en elan geeft.

Naast trainingen zijn er ook presentaties, beurzen, al die evenementen die mensen samenbrengen die echt van deze job houden en gretig zijn naar nieuwe informatie en kennis. Bij dergelijke evenementen zijn de “batterijen vol” en wordt er wat nieuwe motivatie en inspiratie gevonden. Ontmoetingen en gezelligheid met collega’s zijn ook onmisbaar en kunnen ook helpen om “crises” te overwinnen.

Het derde, maar niet het minst belangrijke, is de materiaalkeuze, het merk waarmee je werkt. Als je kiest voor een merk dat gelijke tred houdt met de branche en constant iets nieuws in zijn aanbod heeft, dat geeft om zijn klanten, is de kans kleiner dat er verzadiging zal zijn in het dagelijkse salonwerk.

Verzadiging en krachtverlies is een normaal verschijnsel bij mensen die veel werken. Dit wordt voornamelijk beïnvloed door enkele externe factoren, zoals situaties uit het privé- en gezinsleven. Het is belangrijk dat dergelijke “crises” niet lang duren en dat het gevoel niet alledaags wordt. U kunt het beste uw eigen mechanismen vinden om dergelijke situaties te overwinnen. Neem zomaar een dag vrij in het midden van de week, zonder reden, en besteed deze zoals je wilt. 🙂

Heeft u ooit overwogen om deze baan op te geven omdat u dacht dat u niet goed genoeg was? Hoe vindt u motivatie om verder te werken als u zich in een dergelijke situatie bevindt?

Ines Pečenković

Dat. Twee maal. Er was geen reden waarom ik dacht dat ik niet goed genoeg was.

Meestal als je denkt dat ‘we zijn niet goed genoeg’, is dat niet de belangrijkste reden. Het komt vaak voor dat dergelijke gedachten net ontstaan ​​wanneer de situatie in het privé- of gezinsleven niet stabiel is. Men dient eerst goed na te denken of dit werkelijk de reden van ontevredenheid is en of het realistisch is.

Als je dagelijks naar foto’s kijkt van het werk van je rolmodellen en collega’s, kan dat ook tot zo’n gevoel en denken leiden. Vergelijken met rolmodellen in het bedrijfsleven is iets natuurlijks, maar ook iets dat uw motivatie zou moeten zijn, en niet het tegenovergestelde. Het is erg belangrijk dat we in het bedrijf dat we doen, op een bepaald moment ons maximale geven, dat we de klant niet toestaan ​​de salon te verlaten en ons met negatieve gedachten achter te laten, zoals we veel beter hadden kunnen doen.

Het zogeheten “verleggen van grenzen”, constante verbetering en werken aan persoonlijke doelen is iets dat dergelijke “crises” helpt voorkomen. Opleiding en zelfs onafhankelijke lichaamsbeweging is nodig om vooruitgang te boeken en dus tevreden te zijn met de resultaten van hun werk. En topsporters, de beste ter wereld, trainen dagelijks. Zelfs de beroemdste muzikanten herhalen elke dag dezelfde noten, hun hele leven …

Overmatige zelfverwachtingen zijn ook een van de redenen die kunnen leiden tot verlies van zelfvertrouwen en ontevredenheid. Dan is het nodig om de situatie als actueel te bekijken, als een etappe op weg naar het doel, op weg naar de resultaten die je wilt bereiken. Preventie is dus de wet!

Maar als u zich al in een situatie bevindt van “Ik ben niet goed genoeg”, dan is dit het juiste moment om uw bestanden te slijpen en uw stoelen goed op te warmen. 🙂

Wat zijn de meest voorkomende fouten die meisjes maken in hun salonwerk, aan het begin of in een latere carrière?

Marija KB

Ik zal deze vraag beantwoorden vanuit het standpunt van de opvoeder en de ervaring tot dusver.

De meest voorkomende fout bij meisjes die beginners in deze branche zijn, zijn verkeerde verwachtingen. De meesten van hen zien dit werk eerder als decoreren dan als nagels maken. Een ander probleem met de verwachtingen is dat ze onmiddellijk na het onderwijs perfecte nagels zullen maken. Alles ziet er gemakkelijk uit totdat het penseel en de vijl in de hand zijn. 🙂

Helaas leidt dit meestal tot teleurstelling. De meest voorkomende fouten die meisjes maken in hun werk zijn de onnauwkeurige toepassing van het materiaal en de manier waarop ze het bestand bewaren.

Hoe ben je in deze “wateren” terecht gekomen?

Katarina Crnogaj

Ik kwam per ongeluk en ongepland in educatieve wateren terecht. Na het succes in de wedstrijden begon het allemaal. Tot dan toe was ik niet blootgesteld aan of geadverteerd op sociale media. Er volgden telefoontjes en berichten van distributeurs en merkeigenaren. Na een gesprek en een ontmoeting met de eigenaar van één merk, besloot ik het aanbod te accepteren en mijn hand op educatieve wateren te proberen. In die tijd geloofden belangrijke mensen in de nagelindustrie dat ik het veel meer kon dan ik. Na de eerste paar opleidingen werd ik verliefd op het onderwijs. Ik werd verliefd op het gevoel dat ik heb in de klas en de uitwisseling van energie en geluk met de meisjes die daar zaten. Als iemand die volledig toegewijd is aan wat ik doe, wist ik dat het tijd was om afscheid te nemen van salonwerk. Zo was het.

Educatief werk brengt naast kennis van pedagogiek, methodologie en psychologie een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Je geeft iemand een “baan in de hand”, kennis waarmee ze zichzelf en hun carrière kunnen opbouwen, misschien hun gezin kunnen onderhouden. Werken met verschillende profielen van mensen, met verschillende kennisniveaus, wordt als een vaardigheid beschouwd. Wat even belangrijk is, wordt uitgedrukt in empathie en menselijkheid.

Ik kwam in deze wateren terecht omdat ik het leuk vind om anderen te onderwijzen en ik geloof dat kennis evenveel waard is als we die met anderen delen. Een bijzondere persoonlijke voldoening is om deel uit te maken van iemands succes en carrière.

Wat was het keerpunt dat u zich alleen met onderwijs bezighoudt?

Andrea Cvitković

Zoals ik in een van de vorige vragen al zei, was het keerpunt dat ik me heel goed voelde in de rol van opvoeder, veel beter dan ik had verwacht. De faalangst was aanwezig, dus gaf ik mezelf en het merk waarmee ik werkte een “proefperiode”. Educatief werk is niet voor iedereen weggelegd, net zoals we goede en minder goede leraren op scholen hebben. Hoogleraren die het vak dichter bij je brengen en je leuk maken, maar ook hoogleraren die een afkeer van een bepaald vak creëren.

De educatieve baan was niet iets dat ik had gepland, het was een aanbod dat ik accepteerde en besloot het uit te proberen. Het gevoel van het ontwaken van liefde in iemand, het vergroten van het bewustzijn en de kennis over deze baan heeft me geleid. Het succes en de tevredenheid van mijn studenten is wat mij in dit bedrijf heeft gehouden. Tegenwoordig is mijn inbox op sociale netwerken en de vooruitgang van mijn meisjes iets dat me motiveert en de meeste voldoening geeft. Mijn rol in hun leven en carrière brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, veel groter dan die we hebben in het salonwerk. Ik beschouw mezelf eerder als mentor dan als opvoeder.

Ik vond het salonwerk erg leuk en ik zou er geen probleem mee hebben om er morgen op terug te komen, integendeel, het zou mij een genoegen zijn. Maar ik moet toegeven dat ik momenteel veel educatief en mentorwerk doe. Toen ik me realiseerde hoe bevredigend ik was, wist ik dat ik mezelf niet in gelijke mate aan beide kon toewijden. Ik heb een keuze gemaakt en nu weet ik zeker dat ik het niet mis had. 🙂

Kunnen een carrière en een gezin met succes worden opgebouwd? Lijdt het werk ter wille van het gezin of lijdt het gezin ter wille van het werk?

Vesna Begić

Met succes moeilijk, als we het hebben over een serieuze carrière. Men zal altijd lijden. Ik ben iemand die er vast van overtuigd is dat er voor alles een goed moment is. Als we besluiten een gezin te stichten, moet het werk opzij worden gezet. Dit betekent niet dat u helemaal moet stoppen met werken, alleen die energie en de meeste tijd moet aan het gezin, dwz kinderen, worden besteed. De aanwezigheid van ouders is erg belangrijk voor de gezonde emotionele ontwikkeling van een kind, zeggen experts en psychologen. Ik ben geen voorstander van iemand anders die uw kind opvoedt, maar ik veroordeel ook niet. Veel vrouwen gaan om financiële redenen heel snel na de bevalling weer aan het werk. Dit is prima als je de werktijden aanpast aan de situatie en behoeften van het kind. Moeders weten hoeveel tijd en aandacht het kost om kinderen op te voeden, dus ik denk dat dit niet het juiste moment is om een ​​bedrijf te starten of uit te breiden of om een ​​serieuze carrière op te bouwen. Moeders hebben vanwege hun verplichtingen niet genoeg tijd om zich er volledig aan te wijden, dus de weg naar succes is langer en veel moeilijker. Om nog maar te zwijgen van de constante aanwezigheid van wroeging en jezelf als ouder in vraag stellen.

Iets wat ik zeker als advies zou kunnen geven, is proberen een evenwicht te vinden. Als kinderen opgroeien en besluiten carrière te maken, is het belangrijk om de steun van andere gezinsleden te hebben. Toen ik mijn dochter kreeg, werkte ik nog alleen in de salon. Ik verminderde het aantal klanten en werkte alleen ‘s middags als mijn man thuiskwam van zijn werk. De salon was aan de overkant van het gebouw waar we woonden. Toen ik begon met educatief werk, sloot ik de salon en om die reden om tijd te hebben om bij het kind te zijn en me er volledig aan te wijden. Ik ben in het buitenland gaan studeren toen zij ze was al groot en kon begrijpen wat ik deed. Vaak reizen we allemaal samen vanwege de zakelijke verplichtingen van mij en mijn man. 🙂

Tegenwoordig is het mijn bedrijfsruimte, een educatief centrum op de begane grond van het huis waar we wonen. Er is geen recept om een ​​goede ouder te zijn. Een gelukkige ouder is de beste ouder. 🙂

Heb je een aantal belangrijke dingen gemist vanwege je werk, of heb je iets niet vervuld wat je je had voorgesteld?

Vesna Begic

Nee, ik heb niets gemist. Mijn baan was nooit in de eerste plaats. Kwaliteit van leven, persoonlijk comfort en tijd doorgebracht met familie is altijd een prioriteit geweest. Dus het is vandaag. Ik heb de afgelopen periode veel gewerkt, ik had niet veel tijd voor vrienden, dus miste ik een verjaardag. Gelukkig bevonden ze zich in een vergelijkbare familie- en bedrijfssituatie. Ik ben omringd door mensen die begrip hebben, aangezien zowel mijn man als ik veel werken en reizen. Werk heeft me er nooit van weerhouden sommige persoonlijke wensen te vervullen, integendeel.

Ik werkte altijd zo veel als ik wilde. 🙂

Hoe lang duurde het voordat je alles in één merk vond?

Tamara Banic

Naarmate mijn criteria voor nagelproductie groeiden, namen ook de criteria voor producten toe. Als iemand die extreme vormen doet, ben ik erg veeleisend op dat gebied en het was niet gemakkelijk om het juiste materiaal te vinden. Het kostte veel tijd, testen en zelfs geld. Jana Nails is het enige merk dat alles heeft wat ik nodig heb en meer dan dat. Zoals ik in eerdere antwoorden al zei, hadden we vroeger niet veel keus als het om materiaal ging. Tegenwoordig is de situatie heel anders, er zijn veel merken, maar JN is nog steeds het enige merk op onze markt dat echt alles heeft wat een serieuze nagelstyliste nodig heeft.Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ik al vier jaar deel uitmaak van Jana Nails Family. 🙂

Hoe ben je erin geslaagd om eerst Jovana te zijn en pas daarna een medewerker van Jana Nails? Veel merken slikken de namen van hun docenten in.

Jelena Kragić

De samenwerking met het merk Jana Nails begon toen ik al een gevestigde nagelstyliste en pedagoog was. De samenwerking kwam tot wederzijdse tevredenheid en het verwerven van omstandigheden. Ik ontmoette Jana terwijl ze bezig was met het creëren van het merk en ik had de gelegenheid om vandaag de beroemde witte pasta te proberen. Jana heeft haar liefde voor nail art aan mij doorgegeven, waarvan ik zeker wist dat het nooit zou gebeuren. Ik was in de eerste plaats een tevreden gebruiker van het product, wat volgens mij noodzakelijk is in samenwerking met één merk. Het zou ook creatieve vrijheid en tijdbeheer toevoegen. Voor mij zijn interpersoonlijke relaties en collegialiteit bij dit soort samenwerking net zo belangrijk als de kwaliteit van de producten waarmee ik werk.

Voor mij is Jana Nails tegenwoordig veel meer dan een zakenpartner.

Ik was altijd eerst Jovana en dat zal nooit veranderen. 🙂

Wat herkende je in het merk Jana toen je met hen begon te werken en hoe lang duurt deze samenwerking al?

Andrea Cvitković

Ik herkende Jana, en vervolgens de kwaliteit van het product. Zeldzaam zijn de merken en hun eigenaren die de trends volgen en constant werken aan de kwaliteit en verbetering van producten. Zeldzaam zijn degenen die er met veel liefde, aandacht en luisterend naar de behoeften van hun klanten mee omgaan.Ik erkende dat ik met zo’n persoon wil samenwerken en mezelf zie als onderdeel van zo’n merk.

Bij het begin van onze samenwerking heb ik veel extreme vormen gedaan en JN was het enige merk waarvan de producten aan mijn zeer hoge eisen voldeden.De samenwerking loopt al vier jaar met succes. 🙂

Zoals ik in het vorige antwoord schreef, is deel uitmaken van Jan Nails vandaag veel meer dan zakelijke samenwerking voor mij.

is het cruciaal om NEE te zeggen tegen een zakelijk aanbod, een hoofd of “dat gevoel van binnen”? We bevinden ons vaak in een kans waarin we denken dat een bepaalde baan, zakelijk aanbod met gezond verstand moet worden geaccepteerd, maar toch vertelt de ‘maag’ ons dat het niet iets is dat we leuk vinden. Waar werd je door geleid?

Milena Banjac

Ik denk niet dat ik de juiste persoon ben en een goed voorbeeld in dit geval, omdat ik aanbiedingen heb afgewezen die niet worden afgewezen. Ik weigerde samen te werken met grote merken, een bezoek aan de beurs in Bologna, een van de grootste campussen in Italië … omdat het buiten mijn comfortzone lag en botste met mijn overtuigingen. Ik ben iemand die vindt dat je je overtuigingen koste wat het kost niet mag overstijgen en attitudes. Alleen mensen zonder overtuigingen en codes, onzeker in hun kennis, zonder duidelijk omschreven doelen, in hun blinde strijd om geld en succes, kunnen met alles instemmen. Dingen doen waar je niet verantwoordelijk voor op kunt komen, dingen waarin je geen expert bent, wekt ontevredenheid en kan de business alleen maar negatief beïnvloeden.

Alleen duidelijk gedefinieerde doelen en principes leiden tot succesvol zakendoen. Nou, als er partners en aanbiedingen zijn die passen in uw bedrijf of deze verbeteren, geweldig. Anders is ontevredenheid onvermijdelijk. Het komt vaak voor dat we aanbiedingen accepteren die op dat moment niet bij ons passen, uit angst dat zo’n kans zich maar één keer in je leven voordoet, en schijnbaar iets dat niet wordt afgewezen.Als we vertrouwen hebben in onze kennis, vaardigheden en doelen, is er geen ruimte voor angst van de gemiste. Soms is het nodig om enkele deuren te sluiten om nieuwe te openen.

Ik werd altijd geleid door een innerlijk gevoel, maar ik luisterde ook naar het advies van degenen die meer weten dan ik en wiens mening ik waardeer.

Wij krijgen van u advies en ondersteuning. Heeft u zoveel steun gehad?

Andrea Cvitković

Ik niet, tenminste niet degene die ik had verwacht en nodig had. Toen ik begon met educatief werk, had ik hulp nodig en was elk advies welkom. Omdat ik niet degenen had die op dat moment veel meer ervaring hadden dan ik, werd ik gedwongen zelf een programma en een werksysteem te maken. Vandaag ben ik daar erg dankbaar voor, ik ben dankbaar omdat een dergelijke situatie ertoe heeft geleid dat ik vandaag autoritaire onderwijsprogramma’s heb die uitstekende resultaten opleveren. Ik geniet vooral van mentorschap omdat ik weet hoe moeilijk het voor mij was zonder dat soort hulp en ondersteuning.

Mentoring betekent niet iemand vertellen wat hij moet doen en hoe hij dat moet doen. Het betekent iemand begeleiden, hen adviseren bij het vinden van oplossingen en het overwinnen van problemen op het werk, hen helpen hun doelen en betere resultaten te bereiken, hun ervaring en kennis delen … Ik ben behoorlijk eigenwijs en als zodanig ben ik omringd door mensen van wie ik vandaag de dag onvoorwaardelijke steun heb Wat ik doe.

Je wordt gezien als een groot perfectionist en iemand die trends niet volgt maar creëert. Wie is jouw inspiratie en jouw persoonlijke motivator?

Ana Milicevic

Mijn persoonlijke motivator is Jana.

Een luie leeuwin en een geweldige conformist heeft echt iemand nodig om haar te starten als ze in slaap valt. Met haar ideeën en toewijding om te werken is ze zeker een persoon die mij inspireert en motiveert.

Ik denk dat het heel belangrijk is in het leven om iemand te hebben die je er van tijd tot tijd aan herinnert wie je bent en hoeveel je kunt. Mijn man is een persoon van wie ik veel heb geleerd over interpersoonlijke relaties in de zakenwereld, die me helpt met zijn objectieve advies, me begeleidt als ik “afdwaal”. Ik ben hen zeer dankbaar dat ik vandaag mijn eigen microwereld heb en voor wie ik woon en werk.

Als je extreme lengtes maakt, trek je ze dan uit of draag je ze direct na het schilderen?

Nikolina Vincek

Ik draag ze meestal een dag of twee. Slechts in zeldzame gevallen heb ik ze een week of langer gedragen om de duurzaamheid en flexibiliteit van bepaalde producten te testen. Als moeder en huisvrouw kan ik die lengte nagels niet lang dragen, behalve wanneer ik het meeste huishoudelijke werk als excuus aan mijn vrouw moet overlaten. 🙂

Extreme nagels zijn niet iets dat in het dagelijks leven wordt gedragen. Ze zijn gemaakt voor de behoeften van fotografie, wedstrijden, om creativiteit en vaardigheden te tonen.

Als je nagels maakt voor een wedstrijd / poster, zijn dat dan nagels waar je helemaal tevreden over bent of denk je dat je daar iets anders had kunnen doen?

Milena Banjac

Ik denk altijd dat daar iets anders had kunnen gebeuren. Ik ben nooit helemaal tevreden. Ik ben er zeker van dat dit een van de redenen is waarom ik constant aan nieuwe technieken werk en op zoek ben naar nieuwe, betere manieren om te maken.Ik herinner me altijd met plezier schilderen voor een van mijn eerste wedstrijden in de categorie poster. Ik heb mijn nagels laat in de avond afgemaakt, volledig uitgeput na een hele dag vijlen. Ik zat naast mijn man en dacht hardop na hoe ik nog kon stoppen en ze nog wat lager kon laten zakken. Toen vertelde hij me een zin die zelfs vandaag de dag altijd in mijn gedachten is. Ik ging terug naar de tafel, deed de verf en de versieringen eraf, vijlde opnieuw en wachtte de ochtend aan dezelfde tafel af.

“Schoonheidsslaapje” was niet langer de fotografie-optie die ik die dag had, maar het was de beste nagelset die ik ooit had gemaakt.

Is er een techniek waarin je naar jouw mening niet geweldig bent?

Ana Milicevic

Deze keer zal ik onbescheiden antwoorden: NEE. Zoals ik in een van de vorige vragen al zei, ben ik alleen en exclusief toegewijd aan het maken van nagels. Ik heb nog nooit een andere salonservice gehad. Ik denk dat dat de eerste voorwaarde is om ergens goed in te zijn. Er zijn technieken waarin ik “zwakker” ben omdat ik er niet genoeg aandacht aan besteedde. Nagelkunsttechnieken zijn bijvoorbeeld iets wat ik altijd opzij heb gezet met betrekking tot de nageltechnieken. Naast dat ik in de eerste plaats een technicus ben, geloof ik dat het maken van de juiste nagels altijd een prioriteit heeft boven nail art. De winnende combinatie is om in beide goed te zijn, wat een serieuze nageldesigner compleet maakt De behoefte om ergens goed in te zijn ontstaat op het moment dat je ziet en voelt dat je meer en beter kunt.

Voor ons werk is het echt nodig om talent, een “scherp oog” en gevoel voor esthetiek te hebben. Alleen oefenen is niet voldoende, zeker niet als je het op de verkeerde manier doet. Met hard werken kan veel bereikt worden, maar de beste in deze job zijn degenen die naast het bovenstaande ook talent hadden.

Heb je, aangezien je een lange wachtlijst hebt, overwogen om online onderwijs te gaan doen?

Nikolina Vincek

Ik krijg deze vraag steeds vaker. Helaas is mijn antwoord NEE. Op dit moment is dat de situatie en ik denk oprecht dat mijn standpunt over die kwestie nooit zal veranderen. Het enige dat mijn houding zou kunnen beïnvloeden, zijn enkele wereldwijde veranderingen in de nagelindustrie en dat het hele systeem ooit online zal werken.

Mijn technieken zijn niet aangepast aan online onderwijs. De principes van online onderwijs zijn iets dat in tegenspraak is met mijn persoonlijke principes en attitudes.

Wat is je levensmotto?

Andrea Cvitković

“Making Memories” is mijn levensmotto en waar ik me door laat leiden. Ik ben iemand die geniet van het dagelijkse leven, reizen, nieuwe geuren en smaken. Ik vind het leuk om nieuwe mensen, culturen en geschiedenissen te ontmoeten. Het is iets dat een persoon verrijkt en veredelt. En het werk dat ik doe, heeft daar veel aan bijgedragen.Al die mooie en minder mooie situaties in het leven zijn voor mij slechts herinneringen. De minder mooie zijn slechts een herinnering en een herinnering om ze niet nog een keer door te nemen.Ik ben iemand die gelooft dat alles met een reden gebeurt en dat niets toevallig is.

Mensen die dicht bij mij staan, zouden over mij zeggen – Jovana: “Iedereen die het niet eens is met mijn mening, moet wat meer aan jezelf werken.” 🙂

Heb je je doel bereikt of streef je naar iets groters dan wat je hebt bereikt?

Andrea Cvitković

Het leven dat ik vandaag leid, maakte geen deel uit van mijn plan of doel, zowel zakelijk als privé. Integendeel, sommige zakelijke uitdagingen heb ik lange tijd vermeden, ik ben gelukkig en tevreden waar ik ben en streef niets meer na. Ik werk momenteel veel met onze Jana Nails-teams in heel Europa om huidige en toekomstige docenten op te leiden.Ik geniet vooral van het maken en testen van enkele nieuwe producten in samenwerking met Jana. Ik ben ook betrokken bij veel projecten, beursorganisaties, wedstrijden en proeven …

Er is nog maar één ding over in de nagelindustrie dat ik niet heb geprobeerd en dat zou een nieuwe uitdaging voor mij zijn. Het is werk aan technologische processen en productontwikkeling in het laboratorium.

Wat is het geheim van succes en daarmee een woord van steun voor elk meisje?

Goga Jandras

Het geheim van succes bestaat niet. Succes is een relatief en heel individueel iets. Nou, zo kunnen we zeggen dat degene die vandaag 5 kilo appels op de markt bracht en alle 5 verkocht, ook succesvol is, evenals degene die op kantoor zit en met succes een multinational runt. Succes wordt bepaald door persoonlijke doelen in overeenstemming met wat we doen. In het salonwerk was het voor mij een succes om vaste en goede klanten te hebben. Ik werkte met veel liefde en aandacht aan elke nagel, dat werd erkend. Vandaag de dag is het grootste succes voor mij in zakelijke zin het succes van mijn studenten, hun vorderingen in hun carrière en leven.

Het grootste succes is de kans om te doen waar je van houdt in het leven! Dat mogen we nooit vergeten!

Šta je po Vama najveći uspeh u beauty industriji?

Ana Milićević

Najveći uspeh je zapravo dati svoj lični doprinos razvoju industrije.Iz ličnog ugla, najveci uspeh je imati poverenje kolega i bitnih ljudi industrije, biti njihov saradnik pa i konsultatnt. Kada cene i prepoznaju vaše znanje, stručnost i profesionalizam. Moja misija u tom smislu je bila popularizacija kategorije ‘Nail Poster’ koja je dugo bila nepravedno zapostavljena na velikim svetskim takmicenjima.Saradnja sa NailsOlympic International je time i rezultirala. Od ove godine smo dodali medju kategorije i kategoriju ‘Nail Poster’. 

Meni je pripala čast i zadovoljstvo da pišem kriterijume i pravila.

Trenutno radim na NailOn Global Championship, novom projektu online takmičenja i u sledećem Winter Edition-u ćemo imati i kategoriju ‘Nail Poster’. Sudjenja na velikim svetskim takmičenjima bi takodje dodala kao jedan od najvećih uspeha u Beauty Industriji.

Još nešto, ali ne i manje važno. Da se vaš logo nadje na proizvodima jednog svetskog i uspešnog brenda je sigurno jedan od najvećih uspeha u Beauty Industriji. Dakle, biti prepoznat i cenjen od strane ljudi iz samog vrha nail idustrije, dati svoj lični doprinos razvoju industrije i ostaviti iza sebe jednu novu generaciju budućih vrhunskih majstora. Još samo malo i mogu mirno u penziju da pijem koktele na nekoj plaži u Meksiku. 🙂

Vereist succes geluk?

Ana Milicevic

Ik denk het wel. Geluk is zeker een van de belangrijkste factoren op de weg naar succes, maar het is niet iets om op te rekenen als we niet professioneel zijn en toegewijd zijn aan wat we doen, kennis en kunde staan ​​altijd voorop.

De factor geluk is bijvoorbeeld om op het juiste moment op de juiste plek te zijn, de juiste mensen op het juiste moment te ontmoeten, maar het is allemaal waardeloos als we het op dat moment niet kunnen herkennen, als we niet professioneel genoeg zijn in wat we doen. Ik zeg dat geluk alleen vergezeld gaat van degenen die het verdienen. 🙂

Wanneer zal het boek zijn?

Maria Grgurevic

Het boek komt waarschijnlijk als volgende als ik op dat strand in Mexico ben dat ik in een van de vorige antwoorden noemde. 🙂 En tot die tijd heb je de gelegenheid om de blog te lezen waar ik de komende tijd aan ga werken. Sommige van deze vragen zullen ook onderwerp zijn voor de blog. Ik zal mijn best doen om het zo nuttig en fantasierijk te maken als van mij verwacht wordt.

De blog wordt gepubliceerd op de officiële website van Jana Nails.

Zou je iets veranderen als je kon, en wat zou het zijn?

Andrea Cvitković

Helemaal niets, het zou niets veranderen! 🙂

Jovana Bačanac

Vergelijkbare berichten