Planner I’m the Bo$$ 2023

Hello I’m what you’ve been waiting for

De Jana nails 2023 agenda én planner in één helpt jou om alles in- en rondom jouw leven te systematiseren, te organiseren en bewust stil te staan bij ontspanning en zelfinzicht. Gebaseerd op bewezen wetenschappelijke principes, helpt Jana nails je naar een gestructureerd en gebalanceerd leven. De planner voor 2023 is verkrijggbaar in onze nagelgroothandel

Bomvolle inhoud voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik
Vanwege de veelzijdige inhoud van de planner, is deze geschikt voor zowel persoonlijke- als zakelijke doeleinden. Of je nu gericht wilt werken aan je persoonlijke en/of zakelijke doelen of enkel op zoek bent naar een effectieve én verzorgde agenda; de Jana nails jaarplanner biedt beide. Nu verkrijgbaar.

Complete én effectieve inhoud

 • Persoonlijke informatie
 • Kalender 2023-2024
 • Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar
 • Vision board
 • Maand doelen
 • Social media planner
 • Mijn leven
 • Vakantie planner
 • Opleidingen
 • Shopping list
 • Christmas shopping list
 • My musthaves
 • Self love
 • Self care
 • Notities
 • Black list
 • Wishlist
 • Bucket list
 • Data’s niet te vergeten
 • Party planner
 • Maandlasten
 • Great Ideas
 • Brain dump
 • Adressen

Vergelijkbare berichten