Jana nails kwam als eerste met deze nieuwste nageltrend op de markt op nagelgebied. Waarom BIAB nagels kopen of als behandeling.

Wij proberen vooruit te streven om het werk van een Nail technicians te verbeteren in kwaliteit zowel als snelheid voor in de salon.

BIAB staat voor Builder gel in a bottle bij Jana nails genaamd,,Speedy’’ Hard builder brush on gel.

BIAB is steviger van structuur dan gellak, maar weer dunner dan een builder gel of een acryl.

BIAB base coat hebben we in de volgende 3 natuurlijke basis kleuren; Speedy naturale, Speedy Pinkisch en Speedy Coverisch. Het is verstevigend en voelt iets dikker van structuur dan een standaard gellak.

BIAB is vooral fijn voor de korte nagels maar ook te gebruiken bij de langere nagels die van nature al sterk zijn van zich zelf of als opvulling bij een nabehandeling gelnagels. Heb jij  van nature nagels zeer dunne nagels, die snel breken of splijten waardoor je nagels onverzorgd uitzien dan is een BIAB behandeling de oplossing.

Ben je een nagelbijter en wil je eindelijk dat je nagels een mooie verzorgde uitstraling heeft dan is BIAB een oplossing. Overweeg je om eens en voor altijd van je bijtnagels af te willen dan adviseren wij BIAB nagels als een optie.

Het wordt op de natuurlijke nagel aangebracht na de prep & scrub behandeling waardoor je nagels een mooie natuurlijke uitstraling krijgen.

Wil je toch een BIAB color dan is dit bij Jana nails mogelijk. Jana nails heeft bij de BIAB base coats een BIAB liquid color in een flesje ontwikkeld genaamd ,,Genie in a bottle’’ met maar liefs 111 verschillende kleuren.

De combinatie BIAB Speedy & Genie in a bottle is de perfecte match om de ultieme nagelversteviging voor iedere nagel.

BIAB starter kit

Wij bieden een BIAB starter Kit de inhoud van deze starter kit ontvang je een

Speedy Naturale, Pinkish, Coverish en 2 Genie in a bottle liquid colors

biab nagels kopen