Toont alle 10 resultaten

 • CLEAR 15 ML

   17,42 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Clear 15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • CLEAR – 50 ML

   47,92 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Clear 50 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • BLUR 15 ML

   17,42 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Blur 15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • BLUR – 50 ML

   47,92 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Blur 50 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • BUILDER GEL – DUSKY PINK 15 ML

   17,42 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Dusky pink 50 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • DUSKY PINK – 50 ML

   47,92 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Builder gel Dusky Pink 50 ml – Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • LEGALLY NUDE – 15 ML

   17,42 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Legally nude15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • LEGALLY NUDE – 50 ML

   47,92 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Builder gel Legally nude 50 ml – Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • BUILDER GEL PINKINI 15 ML

   17,42 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Pinkini 15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • PINKINI – 50 ML

   47,92 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Builder gel Pinkini 50 ml – Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.