Toont alle 10 resultaten

 • Builder gel – Hard one clear 15ml

   21,78 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Clear 15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Builder gel – Hard one clear 50ml

   52,71 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Clear 50 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Hard-one_Builder-gel-clear_15.

  Builder gel – Hard one Blur 15ml

   21,78 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Blur 15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Hard-one_Builder-gel-clear_50

  Builder gel – Hard one blur 50ml

   52,71 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Blur 50 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Hard-one_builder-gel-pinkini_15.

  Builder gel – Hard one Pinkini 15ml

   21,78 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Pinkini 15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Builder gel – Hard one Pinkini 50ml

   52,71 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Builder gel Pinkini 50 ml – Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Builder gel – Hard one Dusky pink 15ml

   21,78 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Dusky pink 50 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Hard-one_builder-gel_Dusky-pink50

  Builder gel – Hard one Dusky pink 50ml

   52,71 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Builder gel Dusky Pink 50 ml – Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Hard-one_Legally-nude50

  Builder gel – Hard one Legally nude 15ml

   21,78 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Legally nude15 ml Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.

 • Builder gel – Hard one Legally nude 50ml

   52,71 (incl BTW)

  Hard one builder gel
  Builder gel Legally nude 50 ml – Een nieuwe generatie gels met uitzonderlijke eigenschappen en kenmerken. Deze gels bevatten kleine deeltjes acrylpoeder / meelgranulatie / en krijgen zo het label van de zogenaamde “meelgels” die na polymerisatie verdwijnen en een perfect gladgestreken eindresultaat krijgen.