Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Wat is een builder gel?

Builder gel, ook wel BIAB gel of builder in a bottle genoemd, is een veelzijdige, langdurige en gemakkelijk aan te brengen nagelverbetering voor zowel professioneel als thuisgebruik. Onze builder gels zijn een geweldige optie voor het maken van mooie, sterke verlengde en duurzame nagels die zeker 6 weken en langer meegaan. 

Onze builder gels staan bij nagelstudio’s goed aangegeven vanwege de gemakkelijke toepassing en langdurige resultaten. Bovendien zal onze builder gel samen met de nail prep, nail primer airbond 3 in 1, en de basis gel boosterbond niet snel afbrokkelen of verzwakken, zoals sommige andere nagelproducten die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. De perfecte formule voor probleemnagels of nagels met veel lifting.

Builder gels zijn op de markt gebracht als een manier om zwakke, broze of dunne nagels te versterken en ze te helpen beschermen tegen breken of afbrokkelen en vooral verlengen. Sommige producten, zoals de professionele nagelriem olie van Jana Nails, kunnen ook ingrediënten bevatten die de nagelgroei en gezondheid bevorderen, zoals vitamines, mineralen en andere heilzame ingrediënten.

Builder gel bij Jana Nails

Builder gel, of bouwgel, is een stevige gel en daardoor geschikt voor het verlengen van de nagel, maar ook een fijne gel wanneer een nagel gewoon extra versteviging nodig heeft. Builder gel heeft een gemiddelde viscositeit.

Wij bieden diverse lijnen builder gels voor ieder wat wils. Met een groot diversiteit aan natuurlijke kleuren bijvoorbeeld voor een mooie french manicure. Wij bieden een diversiteit aan cover gels om een mooie egale natuurlijke nagel te creëren, zoals bijvoorbeeld:

  • Builder gel pinch & build extrem is zeer sterk voor extreme verlenging zoals stiletto nagels.
  • Builder french gel voor een mooie french manicure
  • Acrygel builder gel om de perfecte babyboom nagels te maken
  • Builder gels met marmelade of jelly texturen. 

 

Onze Easy One builder gel is speciaal ontworpen voor  het op dit moment trendy hot topic “no filling techniek”’ waardoor je bijna niet meer hoeft na te vijlen. Of kies voor onze Hard One lijn waar een beetje acryl is in verwerkt waardoor er nog meer stevigheid van acryl in zit maar het de flexibiliteit heeft van een gel.

Betaalbaar en ruime keus

Onze builder color gel is betaalbaar en perfect voor alle soorten nagels. Daarnaast wordt onze builder gel “Genie in a bottle” maar liefst geleverd in meer dan 100 kleuren!  Of je nu op zoek bent naar een BIAB gel voor eigen gebruik of voor je nagelstudio, de builder gel van Jana Nails biedt de perfecte oplossing. Met onze professionele formule kun je er zeker van zijn dat nagels er mooi uitzien en langer meegaan dan ooit tevoren!

Wat is het verschil tussen BIAB en BIAB gel nails?

"BIAB is een type product dat is ontworpen om de sterkte en duurzaamheid van natuurlijke nagels te verbeteren, terwijl BIAB nails verwijst naar een type kunstnagels gemaakt met een BIAB-product.

BIAB nails verwijzen naar een soort kunstnagels gemaakt met een BIAB-product. BIAB-nagels worden meestal gemodelleerd over een vorm of punt en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp om een stevige, langdurige nagelverbetering te creëren. Het resultaat is een set nagels die sterker en duurzamer is dan traditionele kunstnagels gemaakt van andere materialen, zoals acryl of gels.

BIAB gel kopen bij Jana Nails

Jana nails heeft de grootste collectie BIAB nails en gels van Nederland. Naast onze eigen lijn BIAB color gel “Genie in a bottle” vind je bij ons ook builder in a bottle  en BIAB gel nails van andere gerenommeerde merken. Shop daarom snel verder in onze webshop en vind de beste gel builders voor jouw nagelstudio!