Wil je nail art kopen? Bij Jana nails kun je terecht voor een groot assortiment nail art tools.

In ons assortiment bieden wij een ruime keus aan nail art penselen voor een mooie ombre effect, die gemakkelijk in gebruik is waardoor de overloop nog mooier uitziet. Penselen voor de meest dunne lijntjes of om ornamenten te tekenen.

One stroke penselen van groot naar klein, en nog veel meer nail art penselen van zeer goede kwaliteit.

Of zoek je een Ink art of te wel blooming gel om de mooiste marmer looks te maken? Gebruik je creativiteit in 12 verschillende kleuren ink art.

Chrome miror powder, 24 verschillende kleuren om een mooie chrome/ spiegel effect te creƫren.

Aurora magic pigmenten, 58 Glitters, pigmenten en sugar powders, confetti, Rhinestones, voor bijna ieder seizoen een diversiteit aan flexi stickers, transfer foil, nuggets en caviar beads alles wat je maar nodig hebt voor diverse soorten nail art kunt u bij ons kopen.

Ga je voor de snelle salon nail art of een uitgebreide French inlay bij ons kunt u voor alles wat u nodig heeft aan nail art kopen.

Tevens zijn onze Gellak, Genie in a bottle liquid color gel, color gel, spider gel, pigment pasta gel, builder color gel, pasta gel, allemaal geschikt voor nail art omdat ze allemaal hoog gepigmenteerd zijn voor te tekenen en te kleuren van de mooiste nail art. Klik op op webshop om het complete, actuele assortiment te zien. Voor nail art kopen ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

nail art kopen