VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDEN RETOURNEREN EN BEZORGEN IN NEDERLAND

VOOR PRODUCTEN WAARBIJ OP DE PRODUCTPAGINA VERMELDT STAAT DAT DEZE GRATIS VERZONDEN WORDEN, IS ONDERSTAANDE NIET VAN TOEPASSING.

ZENDINGEN DIE NIET ZWAARDER ZIJN DAN 10 KG WORDEN MET POST.NL VERSTUURD. DE VERZENDKOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 7.87

ZENDINGEN DIE ZWAARDER ZIJN DAN 10 KG MAAR NIET ZWAARDER DAN 31 KG WORDEN EVENEENS MET POST.NL VERSTUURD. DE VERZENDKOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 15.00

ZENDINGEN ZWAARDER DAN 10 KG MAAR NIET ZWAARDER DAN 60 KG OF ZWAARDER WORDEN DOOR EEN KOERIERSERVICE BEZORGD. DE BEZORGKOSTEN HIERVOOR WORDEN MET U BESPROKEN. STUURT U ONS HIERVOOR EEN MAIL EN WIJ ZULLEN EEN OPGAVE DOEN VAN DE BEZORGKOSTEN).

VOOR ZENDINGEN BOVEN 61 KG GELDT DAT WIJ CONTACT MET U OPNEMEN ZODRA WIJ WETEN OP WELKE DAG UW BESTELLING BIJ U AFGELEVERD WORDT. 

RETOURNEREN

“U HEEFT HET RECHT UW BESTELLING TOT 14 DAGEN NA ONTVANGST ZONDER OPGAVE VAN REDEN TE ANNULEREN, MITS DE VERZEGELING NIET VERBROKEN IS. BIJ VERBREKING VAN DE VERZEGELING IS UW BESTELLING DEFINITIEF EN KAN DEZE NIET MEER GERETOURNEERD WORDEN.

MOCHT U GEBRUIK MAKEN VAN UW HERROEPINGSRECHT, DAN HEEFT U NA ANNULERING NOGMAALS 14 DAGEN OM UW PRODUCT RETOUR TE STUREN. U KRIJGT DAN HET VOLLEDIGE ORDERBEDRAG INCLUSIEF VERZENDKOSTEN GECREDITEERD. ENKEL DE KOSTEN VOOR RETOUR VAN U THUIS NAAR DE WEBWINKEL ZIJN VOOR EIGEN REKENING. DEZE KOSTEN BEDRAGEN CIRCA 6,95 PER PAKKET, RAADPLEEG VOOR DE EXACTE TARIEVEN DE WEBSITE VAN UW VERVOERDER.

INDIEN U GEBRUIK MAAKT VAN UW HERROEPINGSRECHT, ZAL HET PRODUCT MET ALLE GELEVERDE TOEBEHOREN EN – INDIEN REDELIJKERWIJZE MOGELIJK – IN DE ORIGINELE STAAT EN VERPAKKING AAN DE ONDERNEMER GERETOURNEERD WORDEN. OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DIT RECHT KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA INFO@JANANAILS.NL

WIJ ZULLEN VERVOLGENS HET WINKEL.NL. HET VERSCHULDIGDE ORDERBEDRAG BINNEN 14 DAGEN NA AANMELDING VAN UW RETOUR TERUGSTORTEN MITS HET PRODUCT REEDS IN GOEDE ORDE RETOUR ONTVANGEN IS.